KONTAKT

Vårt första möte, pris och överenskommelser

Coachning och mentalträning

Vi träffas på ett förutsättningslöst och kostnadsfritt möte antigen via video eller samtal på något cafe,  lokal. Jag utgår från Malmö. Vi samtalar vad du vill ha hjälp med och jag delar mina tankar om hur jag kan hjälpa dig. Sen funderar på du på ditt håll och jag på mitt. Jag sätter ihop ett kostnadsförslag och funderar över vilka övningar och metoder vi ska använda oss utav. Sen  hörs vi av på sättet kommit överens om. är du nöjd med mitt kostnad förslag och du vill ha min hjälp, bokar vi en tid, och kör igång.

Föreläsningar

 

Går till på samma sätt. Vi samtalar om vad ni behöver, hur länge jag ska föreläsa, om vad och för vilka. Vi samtalar kring förutsättningarna och möjligheterna. Jag berättar om mig och ni berättar om er. Sen går vi hem till och funderar. Jag, om hur jag ska lägga ihop föreläsningen och om ämnet intresserar mig. Ni funderar om ni tror att jag kan leverera det ni önskar. Jag sätter ihop ett kostnad förslag. Sen hörs vi av såsom vi kommit överens om. Då både är nöjda, skriver vi kontrakt och kör igång.

15 + 11 =